Klicka här för att komma till Nordmarkens Motor i Årjäng

Klicka här för att komma till Opel-Center Karlstad i Karlstad

null
null

KLASSISK ELEGANS GÅNGER TVÅ.

Opel Cascada är lika snygg oavsett om suffletten är uppe eller nere. De rena linjerna vittnar om ett osvikligt engagemang för elegans och stil. Framifrån är det här omisskännligen en Opel, förfinad in i minsta detalj.
null

KÄNSLAN AV PERFEKTION.

Cascada är gjord av kvalitetsmaterial, t.ex. Morrocana-premiumläder och flödande ytor.
null

SOLSKEN PÅ NÅGRA SEKUNDER.

Det tar bara 17 sekunder att öppna taket, och det kan öppnas i upp till 50 km/h. Det är gjort av tyg i premiumkvalitet, har en uppvärmd bakruta i glas och stuvas undan i nedfällt läge.
null

STYRKA PÅ DJUPET.

I Opel Cascada är du omgiven av en styv säkerhetskonstruktion förstärkt med extra tvärbalkar samt olika kollisionsspridnings- och absorptionsåtgärder.
null

SOFISTIKERADE ÅTGÄRDER.

Fullstora krockkuddar i framsätet i kombination med extra stora sidokrockkuddar samverkar med övriga säkerhetsfunktioner för maximalt skydd.
null

SMART BELYSNING.

Bra sikt är nödvändigt för säkerheten på vägen. Adaptive Forward Lighting (AFL+) anses vara ett av de mest avancerade belysningssystemen.
null

KAMERABASERAT HJÄLPSYSTEM FÖR FÖRAREN.

Kamerasystemet Opel Eye* hos Opel Cascada är gjort för att göra det mycket mer avkopplande att köra. *Tillval.
null

PARKERA SÄKERT.

I utmanande parkeringssituationer finns backkameran och den avancerade parkeringshjälpen där för att hjälpa dig. *Tillval.
null

SVÅRSLAGEN DYNAMIK.

Cascada har Opel HiPerStrut-fjädring fram och WattsLink-fjädring bak. Hög vridstyvhet i chassi och kaross maximerar den avancerade fjädringens potential.
null

JÄMN EFFEKT, ENORMT VRIDMOMENT.

Opel Cascadas enastående utseende matchas av jämna och tillfredsställande prestanda. En stark bensinmotor med automatisk växellåda ger kraften.
null

VENTILERADE ELMANÖVRERADE SPORTSTOLAR.

Certifierade ergonomiska sportstolar som kan justeras i flera riktningar ger en perfekt mix av sport och stöd som passar Opel Cascada perfekt.
null

BÄLTESBETJÄNT.

De breda dörrarna gör det lätt för alla passagerare att ta sig in och ut. För framsätena har Cascada en elektrisk bältesbetjänt* som gör det bekvämt att fästa bältet. *Standard.
null

EASY ENTRY.

Inga dolda kontakter. Flytta bara framsätenas ryggar framåt, så skjuts sätena automatiskt* framåt så att baksätespassagerarna kan komma in eller ut. *Standard.
null

DET HANDLAR OM TEMPERATUR.

Högkvalitativa funktioner gör Cascada ännu mer praktisk i alla väder: värmereflekterande skinnklädsel, elektronisk klimatkontroll och rattvärme.
null

EN PERFEKT FÖRSTABIL.

Cabrioleter har ofta ont om utrymme, men det gäller inte Opel Cascada. Tretton strategiskt placerade förvaringslösningar gör det lätt att hålla ordning.
null

DIN PERSONLIGA RÅDGIVARE PÅ VÄGEN.

Opel OnStar ger en oslagbar känsla av trygghet, dygnet runt alla veckans dagar. Du kommer åt våra unika tjänster med en knapptryckning, praktiskt taget var som helst i Europa.
null

VÄLJ ETT SYSTEM.

Hitta alltid den kortaste vägen till målet med Cascadas navigeringssystem.
null

OPEL CASCADA PREMIUM.

Ren elegans. Ren livsstil. Opel Cascada ger en ny definition åt en lyxcabriolet för alla väder. Sätt dig och njut!
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.